witte_salie_clusters

Witte Salie Clusters A kwaliteit

5,00 €
11 product(en) in voorraad
In winkelwagen
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

Gewicht gr: 40

Onze Witte Salie komt rechtstreeks uit Californië en is op natuurlijke wijze gedroogd. Hierdoor is onze witte salie van de beste kwaliteit. De clusters zijn verpakt in gripzakjes.

Witte Salie ( Salvia Apiana) komt van oorsprong uit Californië en wordt al eeuwenlang door de indianen als wierook gebruikt tijdens zuiveringsceremonies en het uitspreken van gebeden. Witte Salie wordt daarom ook wel Indianen wierook genoemd.

Witte salie is een sterke reiniger. Het opent de hartenergie. Salie wordt in Indiaanse ceremoniën gebruikt vanwege de zuiverende kracht bij het reinigen van de aura en de omgeving. Het verwijdert zware energieën. Bij het verbranden van salie worden eveneens de lucht, geest en gedachten gereinigd. Zet als je binnenshuis gaat smudgen wel een raam open zodat deze energie weg kan stromen. Salie stimuleert visies en dromen . De bladeren van de witte salie staan bekend om hun bijzondere geur.

Witte salie wordt meestal in een abaloneschelp gebrandt. De symboliek is dat de 4 elementen verenigt zijn; de schelp staat voor element water, de salie zelf voor element aarde, het smeulende gedeelte is element vuur, en de rook is het element lucht.

Witte salie kan erg lang bewaard blijven, mits er goed voor gezorgd wordt. U kunt witte salie het best bewaren in een niet vochtige en donkere ruimte

Gewicht: 41 g
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
keyboard_arrow_up