Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en inwijdingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Naar Nieuwsbrief

Speciale aanbieding

20% KORTING op alle BACH BLOESEM en AROMATHERAPIE producten
van t/m 28 mei 2019
Naar Natuurgeneeskunde

Verzendkosten Product(en)

Nederland € 4,95 ; Belgie € 8,95
Gratis verzending vanaf:
Nederland € 40,00 ; Belgie € 50,00
Naar Webshop

Ik heb de afgelopen dagen, naar aanleiding van de inwijding, wat vragen gekregen over de energie van de Undines, wat doet deze energie en hoe te gebruiken. Als Fairyologist werk ik veel met Feeën en elementals samen en weet ik uit ervaring wat deze bijzondere en mooie wezens voor ons kunnen betekenen. Aangezien niet iedereen bekend is met Feeën en Elementals zal ik hieronder kort proberen uit te leggen wat Undines doen en voor ons kunnen betekenen;

Een Undine is een water elemental, ze verzorgen je astrale lichaam, activeren en stimuleren je natuurlijke gevoelens. Ze ondersteunen je om je psychische en emotionele gevoelens zichtbaar te maken. Zij geven ons de energie voor creativiteit, geboorte, intuïtie en fantasie. Ze zorgen er voor dat je ten volle je levenservaringen kunt begrijpen en gebruiken.Water is het creatieve element van het leven, is reinigend en is dynamisch. Het is zowel de bron van leven als van dood (Griekse mythologie; het oversteken van het water om de benedenwereld te bereiken)

Water is een van de belangrijkste elementen die in ons lichaam aanwezig is en is essentieel voor ons bestaan. Undines zorgen hier voor. Om gezond te blijven zorgen de Undines dat onze waterhuishouding in balans is en blijft.

Een healing met de energie van Undines helpt je om jezelf, dier en plant weer in balans te krijgen.
Wil je meer weten over Feeën en elementals, kijk dan eens naar mijn digitale workshop hierover op onze website.
Pin It
keyboard_arrow_up