Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en inwijdingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Naar Nieuwsbrief

Speciale aanbieding

20% KORTING op alle BACH BLOESEM en AROMATHERAPIE producten
van t/m 28 mei 2019
Naar Natuurgeneeskunde

Verzendkosten Product(en)

Nederland € 4,95 ; Belgie € 8,95
Gratis verzending vanaf:
Nederland € 40,00 ; Belgie € 50,00
Naar Webshop

Een nieuwe energie -- een nieuwe behandeling

Chi stroomt door alle vier je lichamen, fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel en deze lichamen vormen samen je aura. De aura is je antenne, om te ontvangen en te zenden. Dit maakt dat we met alles kunnen communiceren, voelen, ruiken etc. Iedere laag in je aura heeft een functie.

Elk lichaam is afzonderlijk verbonden met een van je chakra's, de chakra's verbinden je lichamen aan elkaar. Onbalans in een chakra verstoort de Chi flow en kan je aura op meerdere lagen verstoren, dit maakt dat je bijvoorbeeld ziek wordt. Door de chakra's te behandelen met 999 Chi wordt er extra energie toegevoegd of vermindert om je aura en chakra's te herstellen.

Met de 999 Chi reiki behandel ik alles in deze lichamen en krijg je een energy-boost in je Chi door onder andere de trillingen te verhogen naar 999Hz. Hierdoor is het krachtiger en kun je beter herstellen. Overall krijg je meer energie waardoor je beter alle dagelijkse dingen kunt opvangen en verwerken.

De 999 Chi reiki is een sterke energie die in staat is fysieke klachten zoals pijnklachten sterk te verminderen, dieper gelegen problemen en/of blokkades te overwinnen en vergroot je aura als je deze een langere periode ontvangt, waardoor je jezelf verder en sneller spiritueel kunt ontwikkelen.

wat kost dit en hoe gaat het in zijn werk?
De behandelingen worden wekelijks op een vaste dag en tijd op afstand door mij gegeven. Door de behandeling in kleine groepjes (van 1 tot 5 personen) te geven, ontvang je de energie ook maximaal.
De kosten bedraagt 20 euro per 4 behandelingen, welke je vooraf dient te voldoen.
Dit kunt u doen via de webshopNa ontvangst van de betaling wordt contact opgenomen via email om de eerste behandeldag en datum af te spreken.


Het advies dat ik wel geef is om minimaal 24 behandelingen te volgen, is uiteraard niet verplicht. Het getal 24 is een kosmisch getal dat Chi de speciale kracht geeft.

Note: De 999 Chi Reiki energie is door Herman van Dijk gechanneld en ook de behandelingen worden door hem gegeven. Deze energie is nog niet beschikbaar als inwijding.

Pin It
keyboard_arrow_up