Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en inwijdingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Naar Nieuwsbrief

Spirituele Beurs

19 & 20 oktober van 11.00-17.30 uur
Adres; Volmarlaan 17 te Rijswijk
Gratis entree .. Komen jullie ook ?
Misschien tot dan

Verzendkosten Product(en)

Nederland € 4,95 ; Belgie € 8,95
Gratis verzending vanaf:
Nederland € 40,00 ; Belgie € 50,00
Naar Webshop
De Den kan in heel Europa gemakkelijk worden gevonden, vooral in de wat koudere gebieden zoals Scandinavië. Zijn energie kan op vele manieren helpen met genezing, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel.

Fysiek kan de Den onder andere helpen bij huiduitslag en huidschilfers, maar ook bij snijwonden, zweren en urineweginfecties. De Den bevordert ook de doorbloeding en helpt bij verkoudheid, bronchitis en astma.

Emotioneel kan de Den helpen bij het verwerken van schuldgevoelens of wroeging hebben van iets, waaraan je geen schuld hebt. Den geeft liefde en helderheid van geest, waardoor je je sterker voelt en jezelf kunt genezen van oude negatieve gedachtes en schuldgevoelens.

Spiritueel kan de Den energieën activeren die geassocieerd worden met het derde oog. Hierdoor wordt het bewustzijn met de natuur en natuurwezens versterkt en maakt het mogelijk om meer met de natuurwezens samen te werken. Ook wordt het helderziendheid versterkt waardoor het mogelijk kan worden de kleuren van aura’s, stralen en subtiele lichamen te gaan waarnemen.

Voor hulp bij fysieke klachten kun je Aromatherapie inzetten, bij emotionele klachten wordt Bach Bloesem gebruikt. Wil je meer informatie over deze behandeltechnieken hebben neem dan contact met me op.

Voor het spirituele gedeelte ben ik op het moment bezig de energie te channelen en zal deze binnenkort kunnen aanbieden als inwijding. In deze inwijding zullen ook de energieën zitten voor hulp bij fysieke en emotionele klachten.


Pin It
keyboard_arrow_up