Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en inwijdingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Naar Nieuwsbrief

Paranormaal Alernatief Beurs

21 en 22 september
staan wij in de Broodfabriek
te Rijswijk. Zien we jullie daar?
Naar website Broodfabriek

Verzendkosten Product(en)

Nederland € 4,95 ; Belgie € 8,95
Gratis verzending vanaf:
Nederland € 40,00 ; Belgie € 50,00
Naar Webshop

Het maken van een eigen crème die je kunt gebruiken als bodycreme is niet echt moeilijk, je moet er alleen even de tijd voor nemen.
Zelf maak ik regelmatig mijn eigen, zoals ik het noem, Almond Crème. Deze is zacht, bevat vitamin A en B, veel mineralen en is zeer geschikt voor de droge en rijpere huid.

Wat heb je voor het maken van deze crème nodig*:

60gr kokos olie
60gr shea butter
30ml Amandel olie**
tot 12 druppels etherische olie naar keuze

Smelt de kokos olie en shea butter au bain-marie in een kom boven stomend water. Als het geheel vloeibaar is, haal je de kom van de warmtebron af en voeg je de amandel olie toe.
Laat het geheel afkoelen, eventueel in de vriezer.Let wel op dat je het niet te lang in de vriezer laat staan. Controleer het regelmatig.

Gebruik dan een mixer of klopper om het geheel tot een luchtige substantie te kloppen (slagroomachtig). Als het bijna de massa heeft bereikt die je wenst te hebben voeg je, indien je dit wilt, de druppels etherische olie toe. Zelf heb ik lavendel toegevoegd omdat deze voor veel verschillende dingen helpt; rust, vermindering van pijn, acne, uitslag, depressies en nog veel meer.

Klop nog even het geheel door elkaar en schep dan de crème over in een donker potje. Je zult merken dat je niet veel crème nodig hebt en dat deze heel gemakkelijk uitsmeert.

* Je kunt alle producten via onze webshop aankopen
** Uiteraard kun je in plaats van Amandel olie ook een andere olie gebruiken


Pin It
keyboard_arrow_up